Når været forhindrer sledeturen

Sledeturer kan ofte bli avlyst grunnet dårlig vær. Vinteren i nord kan være svært uforutsigbar, og det kan resultere i at du sitter fast i flere timer uten at du kommer deg opp i sleden og ut på tur. For å forhindre mange kjedelige timer på hoteller, anbefaler vi deg å pakke med lett (bokstavelig talt) underholdning som kan holde oppmerksomheten din bort fra snøbygene utenfor. I tursekken din vil du neppe ha plass eller vekt nok til å pakke med deg store bøker eller spill, så her er vi nødt til å bli kreativ!

På internett

Den letteste saken en har med seg, som også inneholder timevis, med moro, er selvfølgelig telefonen. På mobilen kan du laste ned applikasjoner, lese bøker, spille ulike spill og klage til venner om den lange ventetiden. Nettcasinoer er et perfekt alternativ når du kjeder deg. Her kan du spille spennende og fartsfylte spill, og kanskje er du heldig og stikker av med en gevinst eller to.

På tur er det også ønskelig at en har nok strøm på telefonen i tilfelle en ulykke skulle inntreffe. Ha derfor alltid med deg lader og en powerbank.

Annen underholdning

En kortstokk er en effektiv og lett måte å underholde, en stor gruppe med mennesker. Det kan også skaffe deg noen nye venner. Penn og papir er også lett å ha med seg, samtidig som mulighetene for underholdning er nesten uendelig.

Alternativ underholdning

Mens du først har valgt å begi deg på tur i slede kan det være lurt å unytte dette til det fuleste. Ta turen ut til hundene og bli kjent med dem før turen starter. Vi kan love deg at dette vil være minst like underholdene som å spille spill på telefonen.